Twin House - Broomfleet, East Yorkshire Автор – Samuel Kendall Associates Limited | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Samuel Kendall Associates Limited
edit edit in admin Запросить отзыв Новый проект
Edit project Добавить фото
Samuel Kendall Associates Limited
Samuel Kendall Associates L...
Номер недействителен. Пожалуйста, проверьте код страны, код города и номер телефона.
Нажимая на 'Отправить' я подтверждаю,что прочитал (а) Политика конфиденциальности и я даю согласие, что вышеупомянутая информация будет использована для того, чтобы связаться со мной насчет моего запроса.
Примечание : Вы можете отказаться в любое время, отправив письмо на privacy@homify.com
Отправлено!
Специалист ответит Вам в ближайшее время!!

Twin House – Broomfleet, East Yorkshire

Общие размеры
200 m² (Площадь)
Место
Hull
  • Solar Atrium Living Space Гостиная в стиле модерн от Samuel Kendall Associates Limited Модерн Железо / Сталь

    Solar Atrium Living Space

    Situated in the small village of Broomfleet, this victorian cottage has been restored & radically upgraded with a contemporary extension echoing the form and character of the existing dwelling.The key theme of the project is the twinning of the existing cottage & the new extension which form two wings linked by a central glazed living space which mediates between old & new. The existing character & materials of the cottage have been restored with the exposure of previously masked original limestone wall, the replacement of poor quality uPVC windows on the street elevation & the addition of a new entrance porch which greatly improves the thermal performance, circulation & character of the cottage.Our new extension aims to echo the form & articulation of the existing dwelling but update it to 21st century standards of living & environmental performance. Generously sized windows maximise natural light, a warm structure provides high thermal performance & thermal mass & a central double height living space provides natural stack ventilation to the home ensuring a comfortable high quality environment.

  • Street View Спальня в стиле модерн от Samuel Kendall Associates Limited Модерн Дерево Эффект древесины

    Street View

    Situated in the small village of Broomfleet, this victorian cottage has been restored & radically upgraded with a contemporary extension echoing the form and character of the existing dwelling.The key theme of the project is the twinning of the existing cottage & the new extension which form two wings linked by a central glazed living space which mediates between old & new. The existing character & materials of the cottage have been restored with the exposure of previously masked original limestone wall, the replacement of poor quality uPVC windows on the street elevation & the addition of a new entrance porch which greatly improves the thermal performance, circulation & character of the cottage.Our new extension aims to echo the form & articulation of the existing dwelling but update it to 21st century standards of living & environmental performance. Generously sized windows maximise natural light, a warm structure provides high thermal performance & thermal mass & a central double height living space provides natural stack ventilation to the home ensuring a comfortable high quality environment.

  • Bedroom Спальня в стиле модерн от Samuel Kendall Associates Limited Модерн Дерево Эффект древесины

    Bedroom

    Situated in the small village of Broomfleet, this victorian cottage has been restored & radically upgraded with a contemporary extension echoing the form and character of the existing dwelling.The key theme of the project is the twinning of the existing cottage & the new extension which form two wings linked by a central glazed living space which mediates between old & new. The existing character & materials of the cottage have been restored with the exposure of previously masked original limestone wall, the replacement of poor quality uPVC windows on the street elevation & the addition of a new entrance porch which greatly improves the thermal performance, circulation & character of the cottage.Our new extension aims to echo the form & articulation of the existing dwelling but update it to 21st century standards of living & environmental performance. Generously sized windows maximise natural light, a warm structure provides high thermal performance & thermal mass & a central double height living space provides natural stack ventilation to the home ensuring a comfortable high quality environment.

Admin-Area